Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin
   
                                       https://marmorsblogg.blogspot.se/
                                                                                                                     
                             
    
                                                                                                                                   

Fortsättning på Måndag igen!

Var till Söderhallarna och handlade till lunchen. Det blev färdiglagad lasagn  den smakade riktigt bra, men inte som hemlagad. Barnbarnet tyckte det smakade bra, det var huvudsaken.

Passade på att göra ett besök på Apoteket, det såg så utplockat ut på hyllorna. Det kanske beror på att Apoteken säljs ut, och inte vill ha en massa lager kvar.

Det finns en papperhandel i "hallarna" som är billiga jämnfört med andra som har samma sortiment. Köpte ett par block och stiftpennor till barnbarnet som hon behöver i skolan. I det gymnasium hon går  får de köpa allt material. Födelsedagspresenten har hon redan fått, så detta är bara en bonus.

Jag  satt och läste kvällstidningen kände bara hur ögonen åkte igen och jagTycker inte om att sova dagtid, hela eftermiddagen blir fel och vaknar först framåt kvällningen.

Nu har vi varit och ätit en härlig chokladmed grädde och färska hallon, och nybakade bullar. Smakade

 

Måndagen den 14 september 2009 kl. 21:29

Allmänt. | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Måndag igen !!!

Underbar morgon att vakna till, luften är skön och-len är på gång.

Min käre har väl inte haft en så trevlig natt. Han har varit ute med 3 ggr, han har varit dålig i magen, hoppas att det går över snart. Blir lite orolig, de lägger ut så mycket råttgift just nu. Det värsta är att de säger inte var, utan bara att det finns  i området runt Rosenlundsparken.

Mitt barnbarn ringde påigår, och undrade om han fick komma att lunch idag, det är klart han får det. Det är bara roligt när dom vill komma hit.

Sitter just nu med tidningen Södermalmsnytt på bordet. Söder har nu fått ytterligare en kändis, författaren Mari Jungstedt. Synd att jag missade deckaren igår, som bygger på en av hennes böcker. Läste även att söder skall få Sveriges fösta fotomuseum, som skall ligga i Stora Tullhuset på Stadsgårdskajen.

Ikväll skall vi på födelsedagskalas och ätasom barnbarnet själv har bakat, hon gillar att baka och laga mat. Kanske ne liten gen från sin farmor

Om det skall bli någon lunch kl 13.00 är det bäst att ge sig ut och handla lite. Nu är man bortskämd igen, behöver inte storhandla, affärerna öppnar tidigt och stänger sent så handla kan göra när som helst.

fortsättning följer

 

Måndagen den 14 september 2009 kl. 10:50

Allmänt. | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

Recept Bakgrunder ´bakgrunder´. Recept Glassrullar Marmors Äppelkaka med Marängtäcke Kalljästa Hälsomuffins/morgonbröd bakgrunder.

Kategorier

Allmänt.

Efterrättspajer

Fixa utan vanligt socker

Glass & Sorbet Recept

Glassiga såser

Marmors Tips

Matbröd

Mina Recept

Moblogg

Muffins Recept

Rabarber Recept

Saffransbak

Senaste nytt

Smått & Gott

Södermalms info

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014