Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin
    
                                                                                                                                                          
 
 
      

Mazarinkaka i långpanna

Mazarinkaka i långpanna


3 hg margarin

4 1/2 dl. socker

3 ägg

2 1/4 dl. mjölk

1 hg. sötmandel

8 bittermandlar

4 1/2 dl. vetemjöl

1 tsk. Bakpulver


Sätt ugnen på 225 grader, klä en långpanna med bakplåtspapper.

 

 

Mal mandeln.

Rör margarin o socker poröst, tillsätt äggen ett i taget o mjölken. Blanda mjöl , mandel, bakpulver o rör ner i smeten. Bred ut smeten på bakplåtspapper. Baka i mitten av ugnen ca. 20 min.(testa med sticka att kakan är torr)

Låt kakan kallna, och bred på en glasyr av:

3 dl. florsocker

2-3 msk. tunn hallonsylt (sylt utspädd med lite vatten)


 

 

 

Torsdagen den 1 oktober 2009 kl. 07:03

Mina Recept | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

Recept Bakgrunder ´bakgrunder´. Recept Glassrullar Marmors Äppelkaka med Marängtäcke Kalljästa Hälsomuffins/morgonbröd bakgrunder.

Kategorier

Allmänt.

Efterrättspajer

Fixa utan vanligt socker

Glass & Sorbet Recept

Glassiga såser

Marmors Tips

Matbröd

Mina Recept

Moblogg

Muffins Recept

Rabarber Recept

Senaste nytt

Smått & Gott

Södermalms info

Arkiv

 2017

 September 2017

 Augusti 2017

 Juli 2017

 Juni 2017

 Maj 2017

 April 2017

 Mars 2017

 Februari 2017

 Januari 2017

 2016

 2015

 2014