Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin
    
                                                                                                                                                          
 
 
      

Karins italienska bröd.

25 g jäst

2 msk olivolja

3 dl vatten

1 tsk salt

7-8 dl vetemjöl

 

Rör ut jästen i ljummit vatten och salt. Tillsätt olja och mjöl. Arbeta degen blank. Vänd upp och ner på degbunken och låt den stå ca 15 minuter.

Baka ut 4 bröd. Låt jäsa på plåt 45 min - 1 timme.

Grädda i 225 grader i 20 minuter.

 

 

 

 

Lördagen den 14 november 2009 kl. 10:51

Mina Recept | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

Recept Bakgrunder ´bakgrunder´. Recept Glassrullar Marmors Äppelkaka med Marängtäcke Kalljästa Hälsomuffins/morgonbröd bakgrunder.

Kategorier

Allmänt.

Efterrättspajer

Fixa utan vanligt socker

Glass & Sorbet Recept

Glassiga såser

Marmors Tips

Matbröd

Mina Recept

Moblogg

Muffins Recept

Rabarber Recept

Senaste nytt

Smått & Gott

Södermalms info

Arkiv

 2017

 November 2017

 Oktober 2017

 September 2017

 Augusti 2017

 Juli 2017

 Juni 2017

 Maj 2017

 April 2017

 Mars 2017

 Februari 2017

 Januari 2017

 2016

 2015

 2014