Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin
    
                                                                                                                                                          
 
 
      

Kinamat! Städat recept igen.

 

Någon som gillar kinamat?

 Hittade ett gammal recept på Kinamat när jag plockade ibland mina recept.

//

Bogfläsk alt annat kött

350 g magert bogfläsk/eller annat kött

Marinad

1 msk olja

2 msk kinesisk soja

½ tsk mald ingefära

1 tsk nymalen svartpeppar

//

100 gr färska champinjoner

1 msk olja

1 lite morot

2 stjälkar blekselleri

1 dm purjolök

½ röd paprika

1 dl ärtor

Skär bogfläsk/kött i tunna strimlor. Blanda marinaden i en skål lägg i fläsk/kött strimlorna. Ställ skålen övertäckt i kylskåpet minst 4 högst 24 timmar.

Ansa grönsakerna och champinjoner och skär dem i tunna strimlor.

Hetta upp stekpannan och bryn köttet tillsammans med champinjonerna

Fräs i en annan stekpanna morot,selleri och purjolök, olja. Tillsätt efter 2 min paprika och ärtor, låt allt fräsa ytterligare 1 minut.

Servera med Nudlar eller Ris

 

Måndagen den 16 maj 2011 kl. 21:05

Mina Recept | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

Recept Bakgrunder ´bakgrunder´. Recept Glassrullar Marmors Äppelkaka med Marängtäcke Kalljästa Hälsomuffins/morgonbröd bakgrunder.

Kategorier

Allmänt.

Efterrättspajer

Fixa utan vanligt socker

Glass & Sorbet Recept

Glassiga såser

Marmors Tips

Matbröd

Mina Recept

Moblogg

Muffins Recept

Rabarber Recept

Senaste nytt

Smått & Gott

Södermalms info

Arkiv

 2017

 September 2017

 Augusti 2017

 Juli 2017

 Juni 2017

 Maj 2017

 April 2017

 Mars 2017

 Februari 2017

 Januari 2017

 2016

 2015

 2014