Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin
   
                                                                                               
                                                        

                                                                                                                                                  
    
                                                                                                                                   

Vitvinsgryta i lergryta.

Ingredienser för 4.

Skala och skiva 2 gula lökar och rensa 250 g färska champinjoner. Lägg ned löken och svampen i botten på en blötlagd romargryta. Krydda 500 g blandfärs med 1 krm timjan, 1 sönderbrytet lagerblad, salt och vitpeppar. Forma färsen till en limpa och lägg på svampbädden. Strö över klippt bacon och fyll på 3 dl vitt vin. Lägg på locket och sätt in i kall ugn. Stek i 225 grader, 1½ timme. Lyft av locket de sista 10 minuterna och täck grytan med 1 paket tinade gröna ärtor.

Servera med kokt eller ugnsbakad potatis 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

Flag Counter

 

 

Matbloggstoppen

Matklubbens Topplista